Bezoek onze showroom tijdens de woonmaand

Actie keukens in onze showrooms! Tijdens de oktober woonmaand vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen, maar ook nieuwe keukens en opstellingen. Daarnaast brengen wij u op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op keukengebied!

Waardebon t.w.v. €199,-!

Koopt u in oktober een nieuwe keuken? Dan ontvangt u van ons een waardebon ter waarde van €199,-. Deze waardebon is te besteden bij het Decoplein. Deze actie is geldig bij een aankoopbedrag vanaf €5000 op een nieuwe keuken, op vertoon van de actiebon bij het Decoplein. Hieronder kunt u de waardebon downloaden en uitprinten zodat u de bon mee kunt nemen naar de winkel. Let op: download de waardebon eerst als pdf-bestand en print hem vervolgens pas uit.

Download de waardebon

Inspiratie op doen?

Wilt u alvast inspiratie op doen? Bekijk op onze website verschillende modellen keukens, zoals landelijke keukens, houten keukens, klassieke keukens en open keukens. In onze showroom zijn verschillende keukens opgesteld zodat u een zo goed mogelijk beeld van deze keuken krijgt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een maatwerk keuken te bestellen nadat u de showroom heeft bezocht.

Bekijk onze keukens

Ontvang €199,- aan gratis accessoires!