Woonboulevard Poortvliet – Wij zijn wonen

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Vraagt de woonkamer om een nieuwe laminaatvloer? Of biedt je matras niet meer de support die je wilt? Dan is het tijd voor een bezoek aan Woonboulevard Poortvliet! Met 30 woonformules in één woonwinkel maak jij van je huis het thuis waar je altijd van gedroomd hebt. Woonboulevard Poortvliet biedt een royale variatie aan woonstijlen, maar ook het grootste assortiment op elk gebied en voor elk budget. Want als je op zoek bent naar het perfecte meubel, dan moet je dat kunnen zien, voelen en proberen. Met zowel een fysieke winkel als een online inspiratiewereld ben jij 24/7 welkom bij Woonboulevard Poortvliet!

Alles voor je huis onder één dak

Het inrichten van een ruimte of het veranderen van je interieur kan een echte uitdaging zijn. Maar met de juiste kennis en tips tijdens een interieuradvies komt je droominterieur steeds een stapje dichterbij. Beginnen bij de basis, dat is het beste advies. En of dat voor jou nu gaat om het selecteren van een kleur voor de muur, het kiezen van de perfecte laminaatvloer of het uitzoeken van de woonstijl die volledig bij jou past, dat is jouw keuze!

Wanneer je weet of je voor een rustiek interieur, klassiek geheel of moderne ruimte gaat, dan is het tijd om meubels uit te gaan zoeken. Een heerlijk comfortabele hoekbank, een stoere eethoek met kleurrijke eetkamerstoelen en een boxspring, die volledig is afgestemd op jouw slaapbehoeften. Vergeet niet om de juiste verlichting te selecteren, zodat elke ruimte van je huis een lichte uitstraling krijgt. En met accessoires die passen binnen jouw visie op wonen creëer je een thuis, waar je optimaal kunt genieten van elk moment van ontspanning.

Uitmuntende service, de beste garantie

Woonboulevard Poortvliet staat niet alleen bekend om een royaal aanbod op het gebied van wonen, maar ook om excellente service. Heb je een vraag over een bestelling? Ben je niet tevreden over het product dat wordt geleverd? Neem contact op met de klantenservice en je klacht of opmerking wordt meteen in behandeling genomen! Naast een snelle levertijd verrast de Woonboulevard je ook met de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerkproducten. Zo is het mogelijk om binnen enkele stappen een volledige bank op maat samen te stellen, de perfecte slaapomgeving te selecteren of een keuken te creëeren die past in jouw huis.

Poortvliet, dichterbij dan je denkt

Plan je een dagje weg? Kom gezellig woonwinkelen bij Woonboulevard Poortvliet! Begin de dag met een kopje koffie en iets lekkers in het restaurant en neem die ontspannen vibe mee de winkel in. Oriënteer je op een nieuw interieur voor de woonkamer of kom langs bij tuinwereld om je favoriete Weber bbq te bestellen. Aan het begin van de middag neem je tijd voor een uitgebreide lunch en daarna is er nog alle tijd om rond te kijken in de showroom!

Met de aanleg van de A4 is de centrale ligging van Poortvliet een feit. Vanuit Rotterdam, Breda en Antwerpen ben je binnen 35 minuten bij Woonboulevard Poortvliet en kan een dag vol woonplezier beginnen. Bekijk onze ruime openingstijden en plan nu nog een dagje onbezorgd winkelplezier!