Stoves fornuis: authentiek en praktisch

Wie op zoek is naar een mooi en praktisch fornuis, heeft keuze genoeg. Steeds meer fabrikanten komen met speciale designfornuizen. Deze fornuizen, vaak losstaande fornuizen, zien er niet alleen mooi uit maar werken ook nog eens heel goed. Eén van de oudste leveranciers van fornuizen is Stoves. Op deze pagina lees je alles over het Stoves fornuis.

Over het Stoves fornuis

Stoves is een fabrikant van fornuizen. Het merk begon al in 1920 met de productie van fornuizen en heeft dus jarenlange ervaring. Stoves produceert fornuizen die opvallen door hun design én functies. Het losstaande Stoves fornuis heeft een opvallende uitstraling. Dat geldt overigens voor alle Stoves fornuizen. Het merk produceert weliswaar verschillende series, zoals Stoves Richmond, maar alle Stoves fornuizen zien er even kenmerkend uit.
De specificaties van een Stoves fornuis zijn goed: de fornuizen werken op gas en zijn voorzien van vijf of zes gaspitten. Je hebt dus ruimte genoeg voor al je kookactiviteiten…

Ondanks dat Stove al bijna 100 jaar fornuizen produceert, gaat het merk zeker met z’n tijd mee. Je kunt Stoves fornuizen in allerlei verschillende kleuren krijgen. Een Stoves fornuis past dus niet alleen in een landelijke keuken, maar ook in een designkeuken!

Stoves fornuis met vier ovens

Stoves is één van de weinige aanbieders van een fornuis met vier ovens. Daarnaast zijn er ook Stoves fornuizen met drie ovens. Het gemak van zoveel ovens is dat je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Dat bespaart veel tijd en voorkomt bovendien dat je eten koud wordt omdat je moet wachten tot een ander gerecht klaar is. Handig en indrukwekkend!
Wie een Stoves fornuis in zijn keuken heeft, kan dan ook gegarandeerd veel reacties verwachten!
De fornuizen zijn trouwens verkrijgbaar in breedtes van 90, 100 en 110 cm. Niet veel breder dus dan een gewoon fornuis (meestal 90 cm). Je krijgt dus veel extra functies zonder dat je daarvoor een hele grote keuken moet hebben!

Stoves afzuigkappen

Naast het Stoves fornuis biedt Stoves ook afzuigkappen. Ook deze afzuigkappen hebben goede specificaties. Je kunt kiezen uit inbouwafzuigkappen en wandmodellen. De modellen zijn zowel geschikt voor recirculatie als voor directe luchtafvoer. Daardoor kunnen Stoves afzuigkappen in nagenoeg elke woning worden gemonteerd.

 

Keukenwereld-XXL-showroom-fornuizen

Stoves fornuizen bij Keukenwereld XXL

Aangenaam, wij zijn Keukenwereld XXL. Als keukenspecialist in Zeeland weten we als geen ander waarnaar consumenten op zoek zijn. Je vindt in onze showroom dan ook uiteenlopende keukens. In een aantal keukens is een Stoves fornuis opgesteld. Zo kun je zelf ervaren hoe een Stoves fornuis eruitziet en welke functies Stoves fornuizen bieden. Tegelijkertijd kun je zien dat Stoves fornuizen in heel veel keukens passen. Zelfs in een hoogglanskeuken kan een Stoves fornuis geweldig tot zijn recht komen.

Ben jij benieuwd naar de Stoves fornuizen of zoek je een keuken in Zeeland? Bezoek dan onze showroom in Poortvliet en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

 

Tot ziens bij de specialist in keukens in Zeeland!