Prinsheerlijke Weken

U kunt van vrijdag 20 april t/m vrijdag 4 mei profiteren van de Prinsheerlijke Weken bij Keukenwereld XXL. Niet één dag dus, maar twee weken lang! U kunt profiteren van interessante aanbiedingen op de Vrijmarkt XXL, maar wij introduceren ook nieuwe producten in de vorm van troonopvolgers!

Vrijmarkt XXL

Ons volledige assortiment wordt uitverkocht, vandaar dat u kunt profiteren van interessante kortingen op de Vrijmarkt XXL. Bovendien ontvangt u bij elke nieuwe keuken ter waarde van minimaal €5000,- één apparaat van de Vrijmarkt XXL naar keuze gratis. Let op, op = op! Deze actie is geldig t/m vrijdag 4 mei 2018.

Een professionele kok, in eigen keuken!

Dat wilt toch iedereen, een professioneel bereide maaltijd uit eigen keuken? Wij helpen u graag! Wanneer u tijdens de Prinsheerlijke Weken een keuken aanschaft ter waarde van minimaal €5.000,- bent u automatisch ingeloot en maakt u kans op een maaltijd van een professionele kok, gewoon uit eigen keuken! Er wordt een 3-gangen diner bereid voor maar liefst 4 personen!

Koken op stoom met Neff

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een stoomoven? Op zaterdag 28 april is er een kookdemonstratie in onze showroom met de stoomoven van Neff. Een professionele kok legt alle ins & outs van de stoomoven uit, bovendien is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ten slotte ontvangen alle deelnemers een bijpassende goodiebag! Deelname is volledig gratis! U kunt zich aanmelden via het contactformulier, telefonisch of door binnen te lopen in onze showroom!

Aanmelden