Pelgrim producten voor in je keuken

Er zijn talloze producenten van keukenapparatuur. Een rasecht Nederlands merk, bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, is Pelgrim. Wanneer je op zoek bent naar een Pelgrim oven, Pelgrim afzuigkap of Pelgrim fornuis ben je bij Keuken en Badwereld aan het juiste adres.
Lees alles over de producten van Pelgrim en wat wij je kunnen bieden.

Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim is een leverancier van keukenapparatuur. Het merk biedt uiteenlopende keukenapparaten voor allerlei huishoudens en allerlei toepassingen.
Ook in onze showroom in Zeeland vind je veel verschillende Pelgrim apparaten. We zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Pelgrim kookplaat
  • Pelgrim magnetron
  • Pelgrim oven
  • Pelgrim fornuis
  • Pelgrim afzuigkap
  • Pelgrim koelkast
  • Pelgrim vaatwasser
  • Pelgrim kraan
  • Pelgrim koffiemachine

Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende designs en prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar goede apparatuur voor in je budgetkeuken of naar een exclusief apparaat, zoals de Pelgrim koffiemachine: met Pelgrim kun je aan al je wensen voldoen. En dankzij de goede garantie kun je ook op Pelgrim rekenen als je apparaat onverhoopt kapot zou gaan.

Pelgrim inbouwapparaten

Pelgrim biedt verschillende designseries. Zo heeft het merk een reeks inbouwapparaten. Het voordeel van deze apparaten is dat je ze in je keuken kunt inbouwen. Daardoor zijn ze netjes weggewerkt. Dat scheelt veel ruimte op je aanrechtblad en geeft je keuken ook een nette aanblik. Omdat Pelgrim ook speciale keukenlijnen heeft, kun je zelfs je Pelgrim kookplaat en Pelgrim vaatwasser op elkaar afstemmen. Dat maakt je keuken nog eens extra mooi!

Vrijstaande Pelgrim apparaten

Naast de inbouwapparatuur biedt Pelgrim ook vrijstaande apparaten. Deze zijn handig wanneer je een bijzondere keuken hebt waarin geen ruimte is voor inbouwapparatuur. Vrijstaande keukenapparaten kun je bovendien ook heel ergens anders neerzetten. Een vrijstaande koelkast of diepvries van Pelgrim kan bijvoorbeeld gewoon in de bijkeuken of in de garage worden geplaatst. Dat scheelt je al gauw veel ruimte in je keuken!

Pelgrim fornuis

We zien de laatste jaren dat het fornuis sterk in opmars is. Veel consumenten kiezen niet meer voor een Pelgrim kookplaat, maar voor een Pelgrim fornuis. Een fornuis staat vrij en is niet alleen praktisch maar vooral ook een designobject. Pelgrim biedt uiteenlopende fornuizen met wel vijf of zes gasbranders. Voor de echte kookliefhebbers is er zelfs een Pelgrim fornuis met twee ovens te verkrijgen. In onze showroom vind je een aantal voorbeelden opgesteld, zodat je zelf kunt kijken of een Pelgrim fornuis ideaal is voor in jouw keuken.

Pelgrim producten bij Keukenwereld XXL

Voor een Pelgrim oven, koelkast of ander keukenapparaat ben je bij Keukenwereld XXL op de juiste plaats. Wij zijn al jarenlang de specialist in keukens. Wie keukens Zeeland zegt, zegt Keukenwereld XXL. In onze showroom in Poortvliet vind je tientallen verschillende keukens en honderden keukenapparaten. Grote kans dus dat je bij ons slaagt voor je keuken en keukenapparatuur!
Ben je benieuwd naar onze oplossing voor jouw keuken? Maak dan een afspraak of bezoek onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar!