Keukenmontage door eigen montageteams

Het plaatsen van een keuken is een ingrijpende klus waarbij veel komt kijken. Als keukenspeciaalzaak weten we als geen ander welke verassingen je tegen kunt komen. Gelukkig weten onze monteurs als geen ander hoe ze met deze verassingen om moeten gaan en hoe ze je keuken op een professionele manier keurig netjes en duurzaam kunnen monteren. Je leest daarover op deze pagina.

Keukenmontage

Om je zo veel mogelijk te helpen bij een nette en probleemloze montage van je keuken, werken wij met onze eigen keukenmonteurs. Zij weten als geen ander hoe ze een keuken op een kwalitatieve manier moeten plaatsen en gaan ze ook nog eens extra voorzichtig met je nieuwe keuken om. Dat is niet alleen goed voor je keuken, maar ook voor je klanttevredenheid!

Wij willen niet anders dan onze klanten compleet ontzorgen. Niet alleen tijdens montage, maar ook daarna. Daarom werken wij met eigen keukenmonteurs. Betrokken en ervaren mensen die onze producten door en door kennen en die verrassingen niet als een probleem maar als een uitdaging zien. En het zijn ook nog eens gezellige mensen die er plezier in hebben om samen met jou naar een perfect eindresultaat toe te werken waarbij uiteindelijk maar één gevoel overblijft. Het ‘wow’ gevoel. Daar doen we het voor. Uiterst tevreden klanten! En, voordat we het vergeten: onze monteur sluit de keuken natuurlijk ook gebruiksklaar aan op de door jou voorbereidde voorzieningen, dus een installateur is na het monteren van de keuken niet meer nodig. Scheelt behoorlijk in de kosten! Dan is het voor ons ook nog eens vanzelfsprekend dat we het afval (en dat is nogal wat) netjes voor u meenemen. We laten u natuurlijk niet in de rommel zitten.

Mocht er onverhoopt toch iets beschadigd raken of krijg je te maken met een probleem, dan hebben we onze speciale servicemonteurs.
Voor sommige specialistische klussen maken we gebruik van externe specialisten. Dat zijn altijd selectief gekozen, zelfstandige monteurs. Ze zijn gescreend op kwaliteit en service.
Voor ons telt immers maar één ding: jouw tevreden glimlach.

Over Keukenwereld

Wij zijn Keukenwereld XXL in Poortvliet. Veel mensen uit de brede regio kennen ons, want wie “Keukens Zeeland” zegt, zegt “Keukenwereld XXL”. In onze showroom van 3000m2 vind je keukens in alle kleuren, soorten en maten. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken we alleen met de allerbeste merken en met specialistische montageteams.
Wil je weten wat wij te bieden hebben? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom of maak een afspraak voor deskundig advies op maat!