Een kijkje in de keuken: de familie v.d. Berg

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hun verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen? Vandaag nemen we een kijkje bij de familie v.d. Berg in Goes!

De familie v.d. Berg

De familie v.d. Berg wilde graag de keuken moderniseren in hun woning nabij het centrum van Goes. De huidige keuken had veel ruimte, maar eigenlijk te weinig werkblad. Daarnaast ontbraken handige keukenapparaten, terwijl er juist graag gekookt wordt! De verschillende ramen in de keuken speelden ook een rol in indeling van de ruimte.

De keuken

Net als de overige ruimtes in de woning is de gekozen keuken erg bijzonder en kleurrijk ingericht, de familie v.d. Berg heeft een fantastische smaak! Zo is er een groot fornuis van Stoves geplaatst, wat in een persoonlijk gekozen kleur is geleverd. Gebruikte onderdelen in de keuken zijn onder meer Acryl (kunststof) mat witte deurtjes, een Terrazzo werkblad, een wijnklimaatkast van Liebherr (voor rode & witte wijn) en een Pelgrim koeler. De design afzuigkap van Franke springt direct in het oog, evenals de zwarte mengkraan en spoelbak!

Het resultaat

Het aankoopproces was erg gezellig en doelgericht. Fijne en goede gesprekken op basis van eerlijk zaken doen zorgde voor een snelle besluitvorming! De familie v.d. Berg heeft Keukenwereld XXL uitgekozen voor de aankoop van deze keuken op basis van de goede online recensies. Wij hebben dan uiteindelijk ook de keuken mogen plaatsen en dit levert, al zeggen wij het zelf, een paar mooie plaatjes op!

Bekijk meer keukens