Een kijkje in de keuken: de familie Hak

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hun verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen? Vandaag nemen we een kijkje bij de familie Hak in Dordrecht!

De familie Hak

De familie Hak bestaat uit 5 gezinsleden die onlangs zijn verhuisd naar een prachtige ruime hoekwoning in Dordrecht. De heer Hak was van plan om zoveel mogelijk zelf te gaan verbouwen in de woning, hij is dan ook erg handig! Voordat er verhuisd kon worden is de woning geheel verbouwd en gerenoveerd, ook de keuken was toe aan vervanging. De nieuwe keuken moest ruim, modern en perfect passend zijn bij de uitstraling van de eet- en woonkamer. Dat was een behoorlijke uitdaging!

De keuken

Na het goed bekijken van verschillende opties en mogelijkheden is er uiteindelijk gekozen voor een strakke deur in kunststof mat wit, gecombineerd met een keramieken werkblad in een ‘lichte betonkleur’. Om de keuken helemaal af te maken is er moderne en strakke design apparatuur van ATAG geplaatst, evenals een handige Quooker kraan voor direct kokend water.

Het resultaat is een prachtige keuken, waarmee de familie Hak van alle gemakken is voorzien. Er is veel werkruimte in de huidige opstelling, maar er is ook veel kastruimte. Dit past goed bij de overige ruimtes in de woning, zoals de royale eetkamer en een heerlijk royale woonkamer met een speciaal gedeelte voor de spelende kinderen! In de keuken ligt, evenals de rest van de woning, een mooie eiken vloer die de ruimtes fantastisch combineert. Warm en toch strak, bovendien voldoende neutraal.

Het resultaat

Het aankoopproces in de winkel nam wat tijd in beslag om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, maar dat is uiteindelijk goed gelukt. De complimenten gaan uiteraard naar de heer Hak, die de keuken keurig heeft geplaatst! Na de levering en montage was de heer Hak tevreden over de materialen, keuzes, apparaten en details. Het geheel voldoet prima aan hun wensen in de keuken!

Bekijk meer keukens