Een kijkje in de keuken: de familie Witte

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hún verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen? Vandaag nemen we een kijkje bij de familie Witte in Wilhelminadorp!

Een keukenwinkel in de buurt

Keukenwereld XXL kenden wij persoonlijk nog niet. We hadden al een afspraak gehad met een andere keukenleverancier, maar daar hadden we geen klik mee. Met name door een erg agressieve verkooptechniek, dat is niets voor ons. Toen hebben we op internet gezocht naar keukenwinkels in de buurt, zo kwamen we bij Keukenwereld XXL terecht.

De winkel zelf kennen we goed, want we hebben meerdere meubels van woonboulevard Poortvliet, maar kende de keukenafdeling nog niet. Het was een uitgebreide showroom met veel mooie dingen en verschillende opstellingen en indelingen.

Plezierig en ontspannen

De gesprekken waren erg plezierig en ontspannen onder het genot van een kopje koffie en thee. Geen opdringerig gedoe en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Ook goed doorvragen waarom wij voor iets kozen, zodat de verkoper zeker wist, dat dit de juiste keuze was. Dezelfde avond gingen we met een offerte naar huis.

Omdat het zo klikte en de materialen ons erg aanspraken, hebben we een vervolg afspraak gemaakt om dieper op onze wensen in te gaan. Nogmaals werd er geduldig naar ons geluisterd en kregen we antwoord op al onze vragen. We hebben toen de kleuren gekozen en de frontjes. Later zijn we nog een keer terug geweest om alles definitief te maken en nogmaals door te lopen, zodat iedereen zeker wist waar hij aan toe was. Er werd zelfs meegedacht met tegels die we nog nodig hadden en ook over eventuele barkrukken. Echt een super goede ervaring!

Duidelijke communicatie

Alles was duidelijk uitgelegd en de communicatie was ook uitstekend. We wisten precies waar we aan toe waren. Bij het plaatsen van de keuken zagen we dat het om zeer ervaren monteurs ging. Ze verstaan hun vak en zijn goed in klantenwerk. Een kleine beschadiging hebben ze zelf gemeld en gezorgd dat dit onderdeel vervangen werd. Ook hier werd goed over gecommuniceerd. We zaten zelf in een grote verbouwing thuis en als laatste kwam de keuken. Maar de keuken uitzoeken en laten plaatsen heeft ons dus nauwelijks energie gekost. Het was allemaal perfect geregeld.

Een nieuwe opstelling

We zijn erg blij met de nieuwe keuken. Vooral omdat deze opstelling helemaal anders is dan de vorige keuken. We vinden het vooral leuk om aan mensen te laten zien dat er zo veel kan in een ruimte, want dat zien mensen lang niet altijd.

Ook zijn we erg blij met de Quooker die erin zit, daar hebben we al veel gemak van gehad. Aan de inductie kookplaat hebben we wel moeten wennen, maar het gaat inmiddels goed. Het extra schapje tussen de hoge kasten vinden we ook erg leuk. Hier kunnen het koffiezetapparaat en de mixer staan, zodat ze op het keukeneiland (of schiereiland) niet in de weg staan en we een groot werkblad hebben. Mensen die een nieuwe keuken zoeken, zou ik zeker Keukenwereld XXL aanraden. Ons is het in ieder geval zeker bevallen!

Bekijk meer edities van kijkje in de keuken