Een kijkje in de keuken: de familie Mourits

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hun verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen? Vandaag nemen we een kijkje bij de familie de Mourits in Oud-Beijerland!

Een nieuwe keuken

Wij waren al geruime tijd bekend met de Woonboulevard in Poortvliet. Zo is een broer van ons hier werkzaam, vandaar dat het een makkelijke en ook wel logische keuze was om de woonboulevard te bezoeken toen wij besloten dat we toe waren aan een nieuwe keuken!

Het bezoek aan Keukenwereld XXL

Bij ons bezoek aan de showroom werden we ontvangen met een heerlijke maaltijd! Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het samenstellen van onze nieuwe keuken. De showroom is ruim opgezet en er is heel veel keuze. Zo is er bijvoorbeeld een aparte hoek vol met frontjes, werkbladen en grepen. Kortom, keuze genoeg en daar hebben we uitgebreid gebruik van gemaakt.

Het verkoopgesprek verliep heel rustig. Wij hebben onze wensen verteld en eigenlijk bleken deze ook allemaal te realiseren. Ook hebben we op sommige onderwerpen het advies van de verkoper ter harte genomen. Zo hebben we uiteindelijk gekozen voor een extra dik werkblad, om de keuken wat meer body te geven.

Waarom de keuze voor Keukenwereld XXL?

Op basis van de eerlijke en transparante prijsstelling, in combinatie met een betrouwbare uitstraling hebben wij de opdracht aan Keukenwereld gegund.

Hoe is de levering en montage ervaren?

Tijdens het bestelproces zijn we steeds keurig op de hoogte gehouden. Helaas kon op het laatste moment de kookplaat niet geleverd worden. Uiteindelijk hebben we een meer luxere kookplaat gekregen, zonder meerprijs.

De levering en plaatsing zijn verder soepel verlopen. Tijdens de montage is er veel overlegd, zodat de keuken eigenlijk precies is geworden zoals wij ons van te voren hadden voorgesteld. Bij de oplevering bleken er een paar onderdelen wat beschadigingen te hebben, deze zijn gelukkig binnen korte tijd weer professioneel vervangen.

Het resultaat

We zijn zeer blij met onze keuken, we genieten er dan ook dagelijks van! Wat ons betreft is Keukenwereld zeker aanbevelenswaardig!

Lees meer ervaringen