Een kijkje in de keuken: de familie Braspenning

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hun verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen? Vandaag nemen we een kijkje bij de familie Braspenning in Roosendaal!

Positieve ervaringen

Woonboulevard Poortvliet kennen wij al vele jaren, wij hebben hier al verschillende keren meubels en accessoires voor onze inrichting aangeschaft. Vanwege onze eerdere positieve ervaringen betreffende de service en de vele lovende recensies op internet was de keuze snel gemaakt om ook een kijkje bij Keukenwereld XXL te gaan nemen.

Bij binnenkomst werden wij hartelijk welkom geheten en konden we op ons gemak de verschillende keukens in de verzorgde showroom bekijken. De verkoper was totaal niet opdringerig, nam alle tijd voor ons en kon al onze vragen deskundig beantwoorden.

Transparantie en deskundigheid

De transparantie betreffende prijzen, de deskundigheid én de gemoedelijkheid hebben ons het vertrouwen gegeven om uiteindelijk voor Keukenwereld XXL te kiezen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Ook na het opmaken van de definitieve order hebben wij nog een aantal veranderingen aangebracht, dit was geen enkel probleem.

Onlangs is onze keuken vakkundig en zonder problemen geïnstalleerd door de installateur van Keukenwereld XXL zelf. Natuurlijk is deze al snel in gebruik genomen. Tot op heden genieten wij nog iedere dag volop van onze keuken en kijken wij terug op een prettige samenwerking. Mochten we in de toekomst nogmaals een keuken moeten aanschaffen dan zullen wij zeker nogmaals bij Keukenwereld XXL binnenlopen.

Lees meer ervaringen