Keukenwereld XXL, dé keukenspecialist in Zeeland

Bent u op zoek naar een keuken? Zoekt u een specialist in Zeeland? Dan bent u bij Keukenwereld in Poortvliet aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van keukens weten wij als geen ander hoe we u advies op maat moeten bieden. We hebben inmiddels jarenlange ervaring en weten voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Maak kennis met onze enthousiaste specialisten!

Jarenlange ervaring

Keukenwereld XXL heeft ruime ervaring op het gebied van keukens. Ons team bestaat uit personen die al jarenlang keukens verkopen en leveren aan particulieren. We weten dus waar we over spreken, wat de nieuwste trends en beste producten zijn en hoe we de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie moeten vinden. Bovendien beschikken we, als één van de weinige keukenzaken in Nederland, over een eigen montageteam.

Deskundig advies

Eerlijk is eerlijk: we zijn er op uit om u een keuken te verkopen. Dat doen we echter niet ten koste van alles. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u een keuken koopt die bij uw smaak en budget past, maar willen ook dat u over één, vijf en vijfentwintig jaar nog steeds tevreden bent over uw aankoop. Daarom nemen onze enthousiaste verkopers uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie door te spreken. Daardoor worden alle kanten van uw project belicht en weten we allemaal waar we aan toe zijn.

Eigen montageteam

Zoals u hierboven kon lezen, beschikken we, als één van de weinige keukenspeciaalzaken, over een eigen montageteam. Daarmee garanderen we dat u over één aanspreekpunt beschikt en dat u altijd de best mogelijk oplossing krijgt. Ons team is immers ervaren in het plaatsen van keukens kent onze producten als geen ander. Hebt u vragen over een technisch aspect of over de plaatsing of afwerking van uw keuken? Stel ze gewoon aan onze monteurs of bel uw verkoper: wij beantwoorden ze graag en lossen al uw knelpunten op!

Enthousiast geworden?

We zijn ervan overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent. Nu moet u dat nog ervaren… Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te stellen. Ons deskundige team beantwoord ze graag! En neem alvast een kijkje in ons online inspiratiemagazine. Een mooi begin van een verdere kennismaking in onze showroom.