Ladeverlichting brengt licht in donkere keukenlades

Licht in je keuken is onmisbaar. Zonder licht zie je niks en kun je niet veilig werken. Daarom kennen we al lang de koelkasten en diepvriezers waarin een lampje gaat branden op het moment dat je de deur opent. Die techniek is nu ook verkrijgbaar voor keukenlades. Met ladeverlichting wordt zelfs het donkerste hoekje licht!

Wat is ladeverlichting?

Ladeverlichting is een oude techniek die op een nieuwe manier wordt toegepast. Bij ladeverlichting wordt namelijk verlichting in je keukenla aangebracht. De verlichting gaat branden zodra je de la opentrekt. Doe je de la weer dicht, dan gaat de verlichting weer uit. Je kunt dus ook in het donker veilig je messen pakken en hoeft je tegelijkertijd geen zorgen te maken over de energierekening. En omdat ladeverlichting bestaat uit ledlampjes, wordt de inhoud van de la niet heet.
Ladeverlichting maakt je keuken dus praktischer en veiliger en brengt geen nadelen met zich mee. Ladeverlichting is verkrijgbaar als standaardoptie voor bepaalde keukenlades. Eventueel kun je ook kiezen voor inbouwsets.

Ladeverlichting bij Keuken en Badwereld

Ben je op zoek naar ladeverlichting of wil je weten welke mogelijkheden er zijn? In onze showroom in Poortvliet vind je een aantal opstellingen met ladeverlichting. We bespreken graag de mogelijkheden voor je nieuwe of bestaande keuken. Kom eens langs of maak een afspraak voor meer informatie.

Meer keuken inspiratie >>