Klantenservice voor keukens

We kennen de veelgehoorde klacht dat klantenservice bij veel keukenzaken niet hoog in het vaandel staat. Wie echter een keuken koopt bij Keukenwereld XXL heeft recht op klantenservice. Daarom doen wij er alles aan om u een zo positief mogelijk ervaring te bieden: niet alleen in de showroom en tijdens de installatie van uw keuken, maar ook daarna. Hebt u een vraag, wilt u een probleem of klacht melden of zoekt u hulp? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Klantenservice

Keukenwereld XXL biedt standaard een garantie van 5 jaar op keukens. Gedurende die periode hebt u dus recht op hulp bij vragen en problemen. Eventuele fouten en tekortkomingen lossen wij dan voor u op. Ook na de garantieperiode zijn wij u graag van dienst. U bent dus ook welkom met vragen wanneer de garantieperiode voor uw keuken is verstreken. Er gelden voor onze garantie wel een aantal voorwaarden.

Hebt u een vraag, klacht of probleem met betrekking tot uw keuken? Wij helpen u graag!

U kunt ons bereiken door te bellen naar (0166) 22 45 00 of stuur ons een Whatsapp bericht (met vermelding van uw naam, adres en bij voorkeur met enkele foto’s).

U kunt ook het onderstaand serviceformulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact opnemen.