Wil jij beter koken? Kies een Stoves of Belling fornuis

Een fornuis is een geweldige blikvanger die je alleen al zou aanschaffen vanwege z’n uitstraling. En met een fornuis kun je zoveel meer! Als jij graag beter kookt, dan hoort een fornuis in jouw keuken thuis.

Keukenwereld XXL waardeert de eeuwenoude kwaliteit van de Engelse Stoves en Belling fornuizen. Fornuizen met een scala aan afmetingen, kleuren, modellen en prijzen. Daarom zijn we regionaal dealer van Stoves en Belling fornuizen.

Welke keukenstijl je ook hebt, landelijke keukens tot moderne keukens, er past altijd een mooi fornuis in! In onze grote showroom met ruim vijftig actuele keukens kun je je hart ophalen welke keukenstijl en welk fornuis bij je past. Standaard hebben we ruim tien fornuizen staan die je kunt bewonderen.

Inductiefornuizen, de nieuwe trend

Gasfornuizen zijn altijd bijzonder populair geweest door hun authentieke look met roosters en gaspitten. Toch neemt de vraag naar inductiefornuizen toe.

In steeds meer woningen verdwijnt gas namelijk uit beeld. En is er toch nog een gasaansluiting, dan kiest men vaak bij een nieuwe keuken zekerheidshalve al voor een inductiefornuis. Overweeg dan eens een Stoves fornuis inductie of een Belling inductie fornuis.

Stoves fornuis of een Belling fornuis kopen, waarom?

Een fornuis van Stoves of Belling is een cadeautje voor jezelf. De herkomst van deze Engelse fornuizen voert eeuwen ver terug. Immers, het allereerste fornuis werd geproduceerd in Engeland.

Een Stoves fornuis of een Belling fornuis heeft alles wat je maar wenst. De hedendaagse collectie is modern en aansprekend maar wel met de eeuwenoude techniek die zo kenmerkend is voor Engelse fornuizen.

Keukenwereld XXL, Stoves en Belling, een logische combinatie

Wanneer je op zoek gaat naar een complete keuken inclusief apparatuur, dan gaat het helaas in veel keukenzaken zo dat het begint bij het uitzoeken van fronten, dan volgt het werkblad en keukenapparatuur is de sluitpost.

Bij Keukenwereld XXL brengen we eerst in beeld wat je keukenwensen zijn, je kookgewoontes en je leefstijl. Persoonlijk keukenapparatuur advies is het uitgangspunt voor je nieuwe keuken.

Ga je voor kwalitatief goede keukenapparatuur, maar houd je graag tijd over voor andere dingen? Dan spreekt ons Best Buy keukenconcept met een Belling fornuis je zeker aan.

Ben je vaak in de keuken te vinden? Dan is wellicht ons Best Cook concept met Stoves fornuizen een optie. Wil je zo’n bijzonder fornuis, bezoek dan eens je Stoves fornuis dealer waar je deze schitterende kookwonders kunt bekijken.