Schrijf je in voor de Best Cook Kookschool

En ontdek je persoonlijke keukenapparatuur tijdens een gezellige kookworkshop met een vriend(in)

Zin in iets leuks samen met vriend(in), moeder, vader of dochter? Volg een inspirerende kooksessie op de Best Cook Kookschool van Keukenwereld XXL en geniet van een ontspannende bezigheid met elkaar.

Samen met onze huiskok ga je aan de slag en bereid je de heerlijkste gerechten, die je daarna in de Keukenwereld XXL Bistro met elkaar nuttigt.

Een kookworkshop biedt alle ingrediënten voor een leuke en gezellige avond uit en volop gelegenheid om keukenapparatuur inspiratie op te doen.

De prijs hiervoor bedraagt € 39,- per persoon.

Keukenwereld XXL geeft koken de aandacht die het verdient

Bij Keukenwereld XXL vinden wij koken enorm belangrijk. Kom je voor de aanschaf van een complete keuken met inbouwapparatuur, dan beginnen we juíst met te kijken welke keukenapparaten bij je passen.

Dit doen we om te voorkomen dat je uiteindelijk wel een mooie keuken koopt, maar met slechte keukenapparatuur ervaringen achterblijft. Bij Keukenwereld XXL is keukenapparatuur advies het vertrekpunt, in plaats van de sluitpost zoals bij veel keukenzaken.

Koken op de nieuwste Bosch apparatuur

Op de Best Cook Keukenwereld Kookschool ga je koken aan één van de 4 schitterende kookunits met nieuwe Bosch keukenapparatuur. De kooksessies worden maandelijks verzorgd op vrijdagavond. Schrijf je tijdig in om te voorkomen dat de groep vol is.

Win een gratis kookworkshop 2 personen à € 39,- bij aankoop van je nieuwe complete keuken met apparatuur.

Vanwege de huidige maatregelen m.b.t. COVID-19 zullen de kookworkshops tot nader bericht niet plaatsvinden. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen over keukenapparatuur.