Keukenwereld XXL – jouw Bosch dealer

Koken is bij Keukenwereld XXL meer dan iets dat elke dag ‘moet’ gebeuren. Wij maken van koken graag een feestje. Want lekker en gezond eten hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wil jij ook iedereen blij maken met lekker eten?

Keukenapparatuuradviesstaat centraal bij Keukenwereld XXL. Jouw kookgewoontes vormen het vertrekpunt voor ons advies over je nieuwe keuken. Logisch dan ook dat Keukenwereld XXL dealer is van Bosch keukenapparatuur. Deze leverancier hebben we namelijk niet zo maar gekozen.

Keukenapparatuur Bosch of Siemens

We hebben gezocht naar een merk keukenapparatuur dat kwalitatief goed is, betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Bosch keukenapparaten passen goed bij Keukenwereld XXL. Ook Siemens keukenapparatuur, dat gelijkwaardige kwaliteit en functionaliteit biedt, sluit aan op ons concept.

En er is nog een reden. Keukenwereld presenteert je twee concepten: Best Cook en Best Buy. Dit zijn complete keukenconcepten, inclusief werkbladen, waarin Bosch voor iedereen wat biedt.

Op deze website kun je alles over Best Buy en Best Cook lezen. In onze keukenapparatuur showroom met schitterende keukens kun je ze beleven.

Welke keukenapparatuur Boschpast binnen Best Buy concept?

De Best Buy-lijn is bedoeld voor consumenten die voordelig uit willen zijn. Ze omschrijven zichzelf als ‘op zoek naar kwaliteit, gebruiksgemak en een lage prijs’.

Met het Best Buy concept kun je voordelig, zonder al te veel moeite lekker en gezond eten op tafel zetten. En tijd overhouden voor andere dingen.

Welke keukenapparatuur Boschpast binnen Best Cook concept?

De Best Cook-lijn sluit aan bij thuiskoks die de culinaire lat hoger leggen. Dames en heren die technologie belangrijk vinden voor kookgemak en topprestaties. Zij brengen  graag tijd in de keuken door en zoeken extra functionaliteit in hun keukenapparatuur.

Voor deze hobbykoks omvat de Best Cook-lijn een serie veelbelovende keukenapparaten met oogstrelende designs.

Online in de showroom

De showroom van Keukenwereld XXL is extra inspirerend, want je kunt je snel en duidelijk laten informeren. De Bosch keukenapparatuur met speciale technologie zoals PerfectBake en PerfectRoast is voorzien van QR codes.

Deze scanbare codes leveren direct interessante gegevens op hoe je met de extra functies anders en lekkerder kunt koken. De extra informatie en filmpjes met uitleg voorkomen slechte keukenapparatuurervaringenen zullen de echte kookfanaten zeker aanspreken!

Leer beter koken en doe keukenapparatuur inspiratie op

Momenteel verzorgen we in samenwerking met onze huiskok een serie kookworkshops. Op de Best Cook Kookschool ga je in één van onze nieuwe Bosch demokeukens aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Een unieke gelegenheid om keukenapparatuur inspiratie op te doen, maar ook om jezelf een keer te verwennen met een avondje uit samen met een vriend(in) of een familielid.

Schrijf je snel in voordat de vrijdagavonden vol geboekt zijn of win een kooksessie voor twee personen bij aankoop van een nieuwe keuken.