Keukenapparatuur voor elke keuken

In een goede keuken mag keukenapparatuur niet ontbreken. Wat moet u immers zonder inductiekookplaat, vaatwasser, stoomoven of koelkast? Om uw nieuwe keuken zo compleet mogelijk in te richten, bieden wij diverse series met keukenapparatuur die in uw nieuwe keuken kan worden ingebouwd. We beschrijven op deze pagina slechts een beperkte selectie van wat we kunnen bieden. Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak om te ontdekken wat we u nog meer kunnen bieden.

Kookplaat met afzuiging

Het is een veelgevraagd apparaat in onze showroom: de kookplaat met afzuiging. Geen wonder ook, want dit product heeft veel voordelen. Wanneer u kiest voor een keuken met kookeiland behoudt u vrij zicht, door het ontbreken van de afzuigkap. Ook geeft een inductiekookplaat met afzuiging uw moderne keuken een nog strakkere uitstraling. Bij ons kunt u kookplaten met afzuiging kiezen uit diverse merken, als Bosch, ETNA, ATAG of NEFF. Wij tonen u graag de werking van een inductiekookplaat met afzuiging of een downdraft in onze showroom!

Wijnklimaatkasten

De trend van dit moment: wijnklimaatkasten! Waren deze luxe apparatuur eerst vooral weggelegd voor hoog-segment keukens, vandaag de dag is het aanbod wijnklimaatkasten ruim. Voor ieder budget en iedere afmeting is wel een wijnklimaatkast te krijgen. Zowel ingebouwd onder het aanrechtblad, als groots en luxueus weergegeven in uw keuken.. Wij inspireren uw graag over wijnkoelers!

Kokendwaterkranen

Iedereen heeft tegenwoordig wel van Quooker gehoord. Dit is één van de merken kokendwaterkranen die wij leveren. Dankzij een kokendwaterkraan heeft u in een handomdraai kokend water tot uw beschikking, ideaal! Desgewenst is de kraan ook uit te breiden tot gefilterd of bruisend water, met de Quooker Cube. Bekijk de presentatie van kokendwaterkranen in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.

Ovens

Ovens zijn er in alle soorten en maten. Zo is er de klassieke oven, de stoomoven en het traditionele maar supermoderne fornuis. Afhankelijk van uw voorliefde voor koken en van de tijd die u in de keuken wilt doorbrengen, kunnen wij u diverse ovens aanbieden. Net als voor alle andere keukenapparatuur in onze showroom geldt dat we voor elk budget en voor elke wens een oplossing hebben. Wilt u een inbouwoven of liever een losse oven? Vertel het aan uw adviseur en laat u verassen door de creatieve oplossingen die we u kunnen bieden!

Koelkasten

Een koelkast is lang niet meer een koelkast. In onze showroom komt u daarom niet alleen klassieke koelkasten maar ook uiterst moderne, geavanceerde koelkasten tegen. Wilt u een koelkast die voor u denkt of denkt u liever nog even voor uw koelkast? In beide gevallen hebben wij een pasklaar antwoord, afgestemd op uw budget en op uw behoeften.

Wilt u weten welke koelkasten, ovens en andere keukenapparaten we u kunnen bieden? Kom dan eens langs of maak vrijblijvend een afspraak. We helpen u graag!