Keuken op maat

Een keuken op maat heeft veel voordelen: je kunt de keuken precies inrichten zoals je wilt en kunt je ruimte optimaal benutten. Maar een keuken op maat, of maatwerkkeuken, wordt nogal eens in verband gebracht met hoge prijzen. Veel mensen denken dat een keuken op maat onbetaalbaar is. Niet is echter minder waar: in onze showroom bieden we je de mogelijkheid om een keuken op maat te kopen die niet alleen past bij je wensen, maar ook bij je budget.

Wat is een keuken op maat?

In onze showroom vind je veel verschillende keukens, variërend van budgetkeukens tot luxe keukens. We hebben keukens in verschillende soorten en stijlen:
– Hoekkeukens
– Eilandkeukens
– Landelijke keukens
– Designkeukens

En dan hebben we nog maar een beperkt gedeelte uit ons assortiment genoemd. Want we hebben ook nog witte keukens, rechte keukens en alles wat er tussenin zit.
Toch zijn dat allemaal standaardkeukens: je kunt kiezen uit een vast ontwerp, vaste frontjes, vaste handgrepen, vaste apparaten en vaste kleuren. Honderdduizend mogelijkheden dus, maar je zit wel vast aan de standaardafmetingen. Dat is voor veel consumenten geen probleem, maar als je een afwijkende keukenruimte hebt of gewoon je eigen droomkeuken wil verwezenlijken, kom je met al deze opties net te kort.

Een keuken op maat kan dan uitkomst bieden: met een keuken op maat kun je zelf tot in de puntjes bepalen hoe je keuken eruit moet zien:

  • Je kunt zelf aangeven hoe hoog en breed je keuken moet zijn
  • Je kunt kiezen uit een onbeperkt aantal kleuren
  • Je kunt zelf aangeven hoeveel lades en kastjes je wilt en waar die moeten komen

Kortom: bij een standaardkeuken heb je standaardmogelijkheden, maar een keuken op maat biedt ongekende mogelijkheden. Je krijgt dus echt een maatwerkkeuken.

Waarom zou je kiezen voor een keuken op maat?

Met een keuken op maat krijg je mogelijkheden die een standaardkeuken niet heeft. Dat is vooral handig wanneer je echt een authentieke of persoonlijke keuken wilt. Of wanneer je keukenruimte aparte vormen heeft die je niet kunt opvullen met een standaardkeuken. Veel mensen kiezen ook voor een keuken op maat omdat ze dan echt 100% van hun keukenruimte kunnen benutten. Met een standaardkeuken kan het nog wel eens zijn dat je muur net vijf centimeter langer is dan je keukenblok. In dat geval wordt gekozen voor een strook die de laatste paar centimeter afdekt. Met een keuken op maat kun je echter kiezen om die laatste vijf centimeter aan je keukenblok toe te voegen. Dat kan echt enkele liters aan extra keukeninhoud opleveren!

Wat kost een keuken op maat

We schreven hierboven al: vaak wordt gedacht dat een keuken op maat veel geld kost. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Natuurlijk verschillen de prijzen voor een keuken op maat per keuken, maar je kunt al een keuken op maat hebben voor hetzelfde bedrag als een keuken uit de showroom.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken op maat en wil je weten wat je daarvoor betaalt? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak met onze enthousiaste verkopers!