Hoekkeukens in alle soorten en maten

Veel huishoudens in Nederland hebben er één: een hoekkeuken. En we durven gerust te stellen dat de meeste huishoudens die geen hoekkeuken hebben er toch graag één zouden willen. Tenzij ze bewust kozen voor een kookeiland natuurlijk, maar dat is een ander verhaal.
Feit is dat een hoekkeuken enorm populair is: een hoekkeuken is namelijk niet alleen praktisch maar biedt ook zeeën van ruimte. En in een keuken heb je sneller ruimte te weinig dan te veel.

Verschillende soorten hoekkeukens

In onze showroom in Poortvliet, Zeeland, vind je veel verschillende hoekkeukens. Wij bieden grote hoekkeukens en kleine hoekkeukens, designhoekkeukens en landelijke hoekkeukens. En daarmee hebben we nog niet alle soorten en stijlen benoemd. Je vindt in onze showroom dan ook al snel een keuken die voldoet aan jouw smaak, stijl en budget. En heb je nog wensen? Dan geven we die graag vorm, zodat je een hoekkeuken hebt die past in je keuken én in jouw ideaalbeeld.
Wist je trouwens dat een hoekkeuken en kookeiland helemaal geen concurrenten van elkaar zijn? Als je voldoende ruimte hebt, kun je overwegen om een hoekkeuken én een kookeiland te doen. Liever geen hoekkeuken? Dan kun je altijd nog een keukenblok combineren met een kookeiland. Geloof ons: het komt echt vaker voor en biedt je veel werk- en opbergmogelijkheden.

Voordelen van een hoekkeuken

We schreven het al: een hoekkeuken is erg praktisch. In een gewone keuken heb je vaak al je potten en pannen, de belangrijkste ingrediënten en je servies en bestek staan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over apparaten zoals je vaatwasser en oven. Een hoekkeuken beslaat vaak een groter oppervlak dan de rechttoe rechtaan keukens. Daardoor beschik je over meer opbergmogelijkheden dan bij de gewone keukenblokken. Die ruimte kun je mooi gebruiken om nog meer spullen op te ruimen dat scheelt je een extra kast en levert je bovendien extra werkruimte op omdat het aanrechtblad langer wordt.

Bekijk hier onze hoekkeukens

Slimme oplossingen voor een hoekkeuken

Ondanks dat veel consumenten kiezen voor een hoekkeuken, klagen ze nog wel eens over de keukenhoek. De hoek in de hoekkeuken is inderdaad niet de meest praktische plek in je keuken. Je kunt die hoek echter wel praktisch maken: plaats er bijvoorbeeld een carrousel of hoeklade in. Zo benut je de ruimte optimaal en kun je nog meer keukengerei kwijt!

Hoekkeukens in Zeeland

Wij zijn Keukenwereld XXL in Poortvliet, experts op het gebied van keukens en hoekkeukens in Zeeland. Poortvliet is gelegen bij Tholen. Vanuit de brede regio trekken wij klanten die op zoek zijn naar een keuken. Wij bieden deskundig advies dat past bij je smaak, stijl en budget. Bovendien worden de keukens geplaatst door ons eigen team, zodat je weet dat je keuken wordt geplaatst zoals we dat bedoeld hebben.
Zoek je een keuken in Zeeland of wil je weten wat wij te bieden hebben? Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak!