Falcon fornuis, afzuigkap of achterwand? Lees verder!

Het Falcon fornuis is één van de populairste fornuizen van dit moment. Dat is goed te begrijpen, want wie kiest voor een Falcon fornuis kiest voor een fornuis met een verhaal. Wat niet iedereen weet, is dat Falcon ook andere producten biedt, zoals afzuigkappen en achterwanden. Lees snel verder over alle Falcon producten.

Falcon

Falcon is een merk van Engelse origine. Het bedrijf ontstond in 1830 en is er trots op dat het als eerste fabrikant ter wereld een fornuis ontwikkeld. Dat is logisch, want sindsdien zijn er talloze fornuizen ontwikkeld. Het fornuis, of het nu een gasfornuis of een elektrisch fornuis is, is zelfs niet meer weg te denken uit de keuken!
Falcon onderscheidt zich door design en kwaliteit. De fornuizen van het merk zien er goed uit en hebben een typisch ontwerp. Met een Falcon fornuis krijg je dan ook gegarandeerd enthousiaste reacties. Iedereen wil wel de luxe, het design en de kwaliteit van Falcon!
Dat geldt overigens ook voor de andere producten van Falcon: ze vormen absoluut een dankbare bron voor veel gesprekken en bewonderende uitroepen. Wie kiest voor Falcon, kan nog jaren op enthousiasme en bewondering rekenen!

Falcon fornuizen

Falcon biedt fornuizen in verschillende series. Zo zijn er de producten die uitsluitend zijn bedoeld voor consumenten, fornuizen die bedoeld zijn voor veeleisende consumenten en fornuizen voor de echte professionals. Je kunt een Falcon fornuis in verschillende designs kopen, variërend van uiterst klassiek tot uiterst modern. Of je nu een hoogglanskeuken, designkeuken of traditionele keuken hebt: je vind altijd een Falcon fornuis dat in je keuken past!

Falcon vrijstaand fornuis

Alle fornuizen van Falcon zijn vrijstaande fornuizen. Dat biedt veel voordelen. Allereerst onderscheiden ze zich beter, maar daarnaast kun je ze ook gewoon op veel meer plaatsen neerzetten dan een inbouwfornuis. Dat biedt je veel vrijheid tijdens het inrichten van je keuken.
Een vrijstaand fornuis kan zijn warmte ook beter kwijt dan een inbouwfornuis. Dat is voor de duurzaamheid van je keuken heel belangrijk. Daar moeten we echter wel bij zeggen dat fornuizen ook wel weer zo goed worden geïsoleerd dat je keuken niet direct kromtrekt als je ‘m op 300 graden zet…

Falcon afzuigkap en Falcon achterwand

Ter aanvulling op de fornuizen biedt Falcon afzuigkappen en achterwanden. Ook deze onderscheiden zich door hun ontwerp. Je vindt Falcon afzuigkappen in talloze verschillende kleuren die prima bij je fornuis passen. En met een bijpassende achterwand geef je niet alleen je keuken meer charme, maar zorg je ook dat je eventuele spatten gemakkelijk kunt opruimen, terwijl je de achterwand van je keuken niet beschadigt.

Keukenwereld-XXL-showroom-fornuizen

Falcon fornuis bij Keukenwereld XXL

Keukenwereld XXL in Poortvliet (Zeeland) is officieel dealer van Falcon. In onze showroom vind je veel verschillende keukens in allerlei soorten en maten en voor elk budget. Ter aanvulling op de keukens hebben we een aantal Falcon fornuizen staan. Deze fornuizen onderscheiden zich door hun prijs-kwaliteitverhouding en uitstraling. Ben jij op zoek naar een Falcon fornuis of afzuigkap? Zoek jij een Falcon product vanwege de kwaliteit of uitstraling? Laat je dan deskundig adviseren door onze medewerkers in Zeeland. Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze showroom om onze keukens te ontdekken!