Etna ovens, koelkasten en andere apparaten

Etna is een bekende specialist op het gebied van keukenapparaten. Veel consumenten in Nederland hebben wel een Etna oven, Etna koelkast of Etna kookplaat. Logisch, want Etna is een merk van eigen bodem. Bovendien staat het merk bekend om zijn kwalitatieve en betaalbare producten.
Lees alles over Etna op deze pagina.

Het merk Etna

Etna is een echt Nederlands merk. Het merk Etna bestaat al 160 jaar. We kennen het niet anders dan vanwege heel veel verschillende keukenproducten. We zetten ze maar even op een rijtje:

– Etna kookplaat
– Etna oven
– Etna magnetron
– Etna koelkast
– Etna afzuigkap
– Etna boiler

En dan hebben we het over allerlei andere producten, zoals de vaatwassers en kranen nog niet gehad. Het Etna fornuis is het oudste product dat het merk levert. Met dat product begon het namelijk.
Etna biedt betaalbare producten en voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar Etna inbouwproducten of naar vrijstaande apparaten: vaak vind je snel wat je zoekt in het toch aardig uitgebreide assortiment.

Onze ervaringen met Etna

In onze showroom in Poortvliet vind je talloze producten van Etna. Zo kun je ovens, koelkasten en afzuigkappen van Etna bekijken. We verkopen die producten omdat we er vertrouwen in hebben. Alle producten zijn modern vormgegeven en passen in veel verschillende keukens, of het nu een blauwe keuken, rechte keuken of hoogglanskeuken is. Bovendien zijn de producten erg betaalbaar. In een budgetkeuken komen ze dus ook goed tot hun recht. We merken daarbij op dat de Etna producten er niet goedkoop uitzien. Je krijgt veel waar voor je geld.
Natuurlijk gaat er wel eens een Etna product stuk. Dat geldt voor producten van alle merken. Etna levert echter goede service en garantie. Koop je dus een Etna product bij ons, dan kun je er op rekenen dat je snel over een oplossing beschikt.

Etna producten

Je kon hierboven al lezen dat Etna veel verschillende producten levert. Wat je ook zoekt, wij kunnen het leveren. Een van de sterke kanten van het merk is dat de producten zowel los inzetbaar als te combineren zijn. Etna biedt namelijk verschillende productlijnen met producten die je gezamenlijk in je keuken kunt plaatsen. Zo zijn er ovens en vaatwassers die sterk op elkaar lijken. Dat geeft niet alleen een rustig beeld in je keuken, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling. En dat is toch wat je wilt: een prachtige, professionele keuken maar voor een goede prijs.

Etna producten in onze showroom

Veel informatie over de verschillende producten van Etna is online te lezen. Toch moet je een product eerst zelf zien en ervaren om erin te geloven. Daarom hebben we in onze showroom speciaal veel Etna producten staan. Zo kun je zelf kijken of het merk bij je past en of een Etna oven of koelkast de juiste oplossing voor je is.
Wil je weten wat wij en Etna je te bieden hebben? Bezoek dan eens onze showroom in Poortvliet (Zeeland) en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Onze deskundige medewerkers geven je graag advies!