COVID-19

MAATREGELEN VANWEGE COVID-19

COVID-19 leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor klanten van Keukenwereld XXL. Op deze pagina lichten wij de genomen maatregelen binnen onze organisatie toe en stellen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen. Wij proberen de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

 

[vrijdag 25 februari 2022]

GENOMEN MAATREGELEN

In principe volgen wij de adviezen en richtlijnen die namens de rijksoverheid worden uitgevaardigd. Concreet houdt dit voor Keukenwereld XXL het volgende in.

Showroombezoek

  • Onze showroom is geopend voor bezoek. Een mondkapje dragen is niet verplicht, uiteraard is dit wel mogelijk als u dat wenst.

Levering keuken

  • Onze chauffeur checkt bij aankomst of er zieken in uw woning aanwezig zijn. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij de keuken e.d. terug of we zetten de producten (in overleg) bij uw voordeur neer.

Montage van keuken

  • Er wordt contact opgenomen met alle klanten waar in de komende werkdagen een keuken zal worden geplaatst. Mochten er zieken aanwezig zijn in de woning dan wordt de montage verplaatst naar een latere datum.
  • Mochten er tijdens de montagewerkzaamheden gezondheidsklachten optreden die gerelateerd zijn aan griep / COVID-19, dan wordt u verzocht om zo snel mogelijk de monteur en/of vestiging te informeren.
  • Let op: voordat u uw oude keuken verwijderd dient u eerst contact op te nemen met ons om te controleren of de levering en plaatsing wel door kan gaan!

Servicewerkzaamheden

  • Bij servicewerkzaamheden aan huis wordt vooraf contact opgenomen om te checken of er geen zieken in uw woning aanwezig zijn.
  • Mochten er in uw woning personen aanwezig zijn met gezondheidsklachten die gerelateerd zijn aan griep / COVID-19, dan zullen de servicewerkzaamheden verzet worden naar een later moment.

 

Wij begrijpen dat bovenstaande maatregelen kunnen leiden tot hinder voor u. Onze excuses voor dit ongemak.