COVID-19

MAATREGELEN VANWEGE COVID-19

COVID-19 leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor klanten van Keukenwereld XXL. Op deze pagina lichten wij de genomen maatregelen binnen onze organisatie toe en stellen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen. Wij proberen de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

 

[zaterdag 15 januari 2022]

Showrooms weer geopend

Onze showroom is toegankelijk voor publiek, ook zonder afspraak. Vanwege de grootte van de showroom kunnen wij verantwoord bezoekers ontvangen voor advies of om te oriënteren. Wel is het gebruik van een mondkapje verplicht in onze showroom. Verder vragen wij u om niet te komen bij corona-gerelateerde klachten. Onze showroom wordt geregeld schoongemaakt en de materialen gedesinfecteerd.

Weet u van tevoren al dat u een adviesgesprek wilt met één van onze verkopers? Plan dan een afspraak in, zodat we zeker weten dat een verkoper beschikbaar is.

 

[woensdag 17 november 2021]

LEVERING KEUKEN

Gezien de impact van COVID-19 in Nederland en omliggende landen kunnen de omstandigheden per moment veranderen. Op dit moment is de situatie qua levering en montage van onze keukens stabiel. Zodoende achten wij de kans klein dat de levering en montage van uw keuken niet door kan gaan. Echter, het is mogelijk  dat door snel veranderende omstandigheden wij de levering en plaatsing van uw keuken alsnog moeten aanpassen. In dat geval nemen wij met u contact op.

Let op: voordat u uw oude keuken verwijderd dient u eerst contact op te nemen met ons om te controleren of de levering en plaatsing wel door kan gaan!

 

[woensdag 17 november 2021]

GENOMEN MAATREGELEN

In principe volgen wij de adviezen en richtlijnen die namens de rijksoverheid worden uitgevaardigd. Concreet houdt dit voor Keukenwereld XXL het volgende in.

Showroombezoek

  • Onze showroom is geopend voor bezoek. Lees alle maatregelen hierboven.

Levering keuken

  • Onze chauffeur checkt bij aankomst of er zieken in uw woning aanwezig zijn. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij de keuken e.d. terug of we zetten de producten (in overleg) bij uw voordeur neer.
  • De onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen wordt zover mogelijk nagestreefd.

Montage van keuken

  • Er wordt contact opgenomen met alle klanten waar in de komende werkdagen een keuken zal worden geplaatst. Mochten er zieken aanwezig zijn in de woning dan wordt de montage verplaatst naar een latere datum.
  • Mochten er tijdens de montagewerkzaamheden gezondheidsklachten optreden die gerelateerd zijn aan griep / COVID-19, dan wordt u verzocht om zo snel mogelijk de monteur en/of vestiging te informeren.
  • Onze monteurs dienen te beschikken over een werkruimte waar de onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen kan worden nagestreefd.

Servicewerkzaamheden

  • Bij servicewerkzaamheden aan huis wordt vooraf contact opgenomen om te checken of er geen zieken in uw woning aanwezig zijn.
  • Mochten er in uw woning personen aanwezig zijn met gezondheidsklachten die gerelateerd zijn aan griep / COVID-19, dan zullen de servicewerkzaamheden verzet worden naar een later moment.
  • Ook bij servicewerkzaamheden dienen onze monteurs te beschikken over een werkruimte waar de onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen kan worden nagestreefd.

 

Wij begrijpen dat bovenstaande maatregelen kunnen leiden tot hinder voor u. Onze excuses voor dit ongemak.