Composiet aanrechtblad – Laat je informeren

Het composiet aanrechtblad is al jaren populair. Veel consumenten willen graag een composiet aanrechtblad omdat het iets betaalbaarder en duurzamer lijkt dan een aanrechtblad van graniet. Tegelijkertijd heeft een composiet aanrechtblad wel een hele luxe uitstraling. We vinden composiet aanrechtbladen dan ook terug in landelijke keukens, hoekkeukens en witte keukens. In hoogglanskeukens en op kookeilanden komen ze veel minder tot hun recht. Een composiet aanrechtblad of kleuren composiet aanrechtblad is dan ook een uitstekende keus als je een keuken wilt met een luxe en traditionele uitstraling.

Wat is een composiet aanrechtblad?

Je kon het hierboven al lezen: een composiet aanrechtblad wordt vaak gekozen als alternatief voor een aanrechtblad van graniet. Een composiet aanrechtblad bestaat, in tegenstelling tot een granieten aanrechtblad, namelijk niet één massief natuurproduct maar uit allerlei kleinere steentjes die zijn verlijmd en onder hoge druk op elkaar zijn geperst. Het aanrechtblad krijgt daardoor een kenmerkende uitstraling, maar door het industriële proces kan de prijs ook lager worden gehouden.
Een composiet aanrechtblad is net als zijn duurdere alternatief wel uniek: je vindt nergens ter wereld hetzelfde composiet aanrechtblad.

De voordelen van een composiet aanrechtblad

Composiet aanrechtbladen zijn oersterk en erg dicht. Ze kunnen dus niet zomaar kapot gaan. Ook kan er geen materiaal doorheen lekken. Daardoor kunnen bovendien geen schadelijke stoffen in het aanrechtblad dringen: het aanrechtblad is daardoor hygiënisch.
Composiet aanrechtbladen zijn erg hittebestendig. Ze barsten dus niet zomaar en behouden bij goed gebruik hun originele uitstraling. En omdat ze niet rekken of krimpen, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je keukenblok.
Natuurlijk moet je een composiet aanrechtblad gewoon goed bijhouden. Onze deskundige adviseurs kunnen je daar uitgebreid over informeren.

Kleuren composiet aanrechtblad

We schreven het al: een composiet aanrechtblad bevat wel natuursteen, maar is geen massief natuurproduct. Daardoor zijn composiet aanrechtbladen in veel meer kleuren te verkrijgen. Ben je op zoek naar een kleuren composiet aanrechtblad? Dan kun je kiezen uit tientallen verschillende kleuren! Een kleuren composiet aanrechtblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de kleuren zwart, marmer en kalk. Tegelijkertijd kun je kiezen uit verschillende stijlen, variërend van minimalistisch tot traditioneel en gewoon druk. Wat je ook wilt: er is altijd wel een oplossing te vinden die bij je wensen en eisen past.

De afwerking van een composiet aanrechtblad

Ook qua afwerking heb je bij een composiet aanrechtblad of kleuren composiet aanrechtblad veel verschillen. Zo kun je kiezen uit een strakke afwerking of juist uit een sierrand. Wil je verschillende gekleurde blokjes langs de rand of kies je liever voor een “kartelrand”? Alles is mogelijk!

Op zoek naar een composiet aanrechtblad?

Zoek je een composiet aanrechtblad of wil je verschillende soorten aanrechtbladen vergelijken? Bezoek dan eens onze showroom in Poortvliet. Wij bieden 3000 m2 aan keukens en aanrechtbladen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je als geen ander informeren over alle mogelijkheden en do’s en don’ts. Benieuwd? Maak dan een vrijblijvende afspraak of bezoek onze showroom eens tijdens de openingsuren.
Tot ziens bij Keukenwereld XXL, de keukenspecialist in Zeeland!