Belling bij Keukenwereld XXL

Ben je een liefhebber van kwaliteit en authenticiteit? Zoek je een product dat zich al jarenlang bewijst, maar wil je wel dat het eruitziet anno 2015? Dan is een product van Belling een goede keus. In onze showroom vind je een Belling fornuis voor elke keuken. Natuurlijk ontbreekt ons deskundige advies niet. Lees snel verder!

Over Belling

Belling is een Engels merk dat al zo’n 100 jaar bestaat. In die periode groeide Belling uit tot een populaire leverancier van keukenapparaten. Het merk staat echter het bekendst om zijn Belling fornuis: een reeks met authentieke en innovatieve fornuizen die de laatste jaren weer helemaal in zijn.
Belling levert diverse series met fornuizen, zoals de Belling Classic. Daarnaast zijn er van Belling ook afzuigkappen te verkrijgen.

Het Belling fornuis

Belling staat dus vooral bekend om het fornuis. Daar werd het merk immers succesvol mee. Nog steeds weet Belling het succes van haar fornuizen te handhaven door het Engelse karakter vast te houden maar ook moderne snufjes toe te voegen. Het Belling fornuis valt op door z’n robuuste uitstraling. Een Belling fornuis ziet er stevig uit, maar is ook gewoon lekker praktisch. De knoppen van gaspitten zitten bijvoorbeeld op een heel andere plaats dan andere fornuizen. Dat is misschien even wennen, maar veel klanten die ooit een Belling fornuis kochten, willen nooit meer terug.
Rondom het begrip “traditioneel Engels” hangt altijd een wat ouderwetse geur. Toch is dat bij Belling helemaal niet het geval. Je kunt zeker zien dat de fornuizen van Engelse afkomst zijn, maar Belling weet ze wel zo te maken dat ze prima in een moderne keuken passen. Zo zijn de Belling fornuizen tegenwoordig verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren. Belling gebruikt daarbij het principe dat we kennen van de Smart: je kunt gewoon de kappen van het fornuis vervangen. Handig, want dan kun je het fornuis zelfs houden als je een nieuwe keuken aanschaft!

Belling fornuizen bij Keukenwereld XXL

In onze showroom vind je uiteenlopende producten van Belling. Fornuizen nemen wel de grootste plaats in. We hebben een aantal fornuizen opgesteld, zodat je je een beeld kunt vormen van alle mogelijkheden. Een Belling fornuis past immers niet alleen in een landelijke keuken, maar ook in een houten keuken, blauwe keuken en witte keuken. Dankzij de verschillende modellen en verschillende kleuren, vind je dus snel een Belling fornuis dat in je keuken past!

Keukens in Zeeland

Voor een Belling fornuis moet je dus bij Keukenwereld XXL zijn. Onze showroom is gevestigd in Poortvliet, aan de rand van Zeeland. Wie “keukens Zeeland” zegt, zegt Keukenwereld XXL. Toch is er meer te zeggen: vanuit de hele regio, tot en met Rotterdam en Noord-Brabant aan toe, bezoeken klanten onze showroom van 3000 m2 om keukens en tegels te bekijken.
Ben jij benieuwd wat er bij ons te vinden is of zoek je expliciet een Belling fornuis met goede garantie? Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor meer informatie!