Atag producten voor in je keuken

In een keuken zijn een goede oven en kookplaat onmisbaar. Daarom vind je in de showroom van Keuken en Badwereld in Poortvliet verschillende hoogwaardige keukenapparatuurmerken. Eén van die merken is Atag, een merk van eigen bodem.
Op deze pagina leggen we meer uit over Atag en de Atag producten die je bij ons vindt.

Wie is Atag?

Atag is een oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk werd meer dan vijftig jaar geleden opgericht door de Nederlandse Antoon Tijding en Antoon van Goor. De combinatie van hun voorletters vormen samen het woord Atag. In 1956 introduceert Atag een gasfornuis met vier pitten. Daarna komen er nog veel meer handige en mooie keukenproducten op de markt. Bekende voorbeelden zijn de Atag inductiekookplaat en het Atag fornuis met oven. In 2013 introduceerde Atag de Fusion Volcano-wokbrander. Diverse producten werden bekroond met de prestigieuze Red Dot-designaward. Met een product van Atag heb je dus een product met een geschiedenis in handen dat ook nog eens goed én mooi is.

Atag oven in soorten en maten

Atag heeft diverse lijnen met keukenapparaten geïntroduceerd. Die lijnen bestaan uit verschillende producten die op elkaar zijn afgestemd. Dat levert een bepaalde eenheid op in je keuken: een Atag oven en Atag kookplaat uit dezelfde lijn passen immers bij elkaar. Dat is niet alleen mooi, maar heeft ook een psychologisch effect: je kweekt er rust mee in je keuken.
Ondanks de keukenlijnen kun je de keukenapparatuur van Atag ook los kopen. Zo vind je in onze showroom Atag ovens in alle soorten en maten. Zo kun je zelf kiezen welke Atag oven je wilt voor je keuken.

Atag kookplaat voor elke keuken

Naast de Atag oven vind je ook Atag kookplaten in onze showroom. Atag is natuurlijk bekend om de inductiekookplaten, maar we bieden ook Atag gaskookplaten. Je kunt dus altijd een Atag kookplaat kiezen die past bij jouw kook- en eetvoorkeuren! Geen Atag gaskookplaat of Atag inductiekookplaat? Dan is er nog de keramische kookplaat, uiteraard ook te verkrijgen in combinatie met andere producten van Atag!

Andere Atag producten

We noemden al de Atag oven en Atag kookplaat. Atag heeft daarnaast nog diverse andere producten te bieden die je ook in onze showroom kunt terugvinden. Zo verkopen we Atag koelkasten, Atag fornuizen, Atag vaatwassers en nog talloze andere producten. Je kunt dus je hele keuken voorzien van Atag apparatuur!

Atag service bij Keukenwereld XXL

Niemand wil dat zijn Atag product kapot gaat. Maar als een product dan toch kapot gaat, wil je natuurlijk ook de beste garantie. Als verkoper van Atag producten kunnen we je die garantie bieden. Alle Atag producten worden standaard geleverd met een beperkte garantie. Deze garantie kun je eventueel verlengen. Mocht je Atag kookplaat, Atag oven of andere Atag product vroegtijdig stuk gaan, dan komt een servicemonteur langs om de bekroonde Atag service te bieden. We kunnen daarom niet garanderen dat een product niet kapot kan gaan, maar wel dat je dan gegarandeerd wordt geholpen!

Wil jij ook een Atag oven, Atag koelkast of ander Atag product? Wil je weten welke lijnen Atag biedt? Of ben je er nog niet helemaal over uit of Atag wel de juiste keuze is? Bezoek dan eens onze showroom en laat je informeren door onze deskundige medewerkers!