Keukenwereld XXL geeft koken alle aandacht. Open dagen!

Dit gaat zo vaak mis. Nieuwe keuken gekocht en toch niet blij. Het probleem schuilt vaak in de keukenapparatuur. Keukenwereld XXL wil dat voorkomen en maakt van keukenapparatuur het startpunt van je nieuwe keuken. Welkom op onze open dagen op D.V. vrijdag en zaterdag 8 en 9 maart 2019. Maak kennis met Keukenwereld XXL op de Woonboulevard Poortvliet. Tijdens deze dagen staat de Woonboulevard in het teken van het Voorjaarsfestijn.
In de groots opgezette showroom van Keukenwereld XXL zal het bruisen van de activiteiten. Allemaal gericht op koken natuurlijk! Diverse koks verzorgen kookdemo’s en proeverijen. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met twee nieuwe keukenconcepten van Keukenwereld XXL: Best Buy en Best Cook.
Best Buy focust zich op kwaliteit en betaalbaarheid, Best Cook beantwoordt aan betaalbaarheid en extra kookplezier. Beide concepten bieden keus uit diverse A-merken apparatuur zoals onder meer van Etna (voor retro en fun) en Bosch.
Dat Keukenwereld XXL dealer is van Bosch, is niet toevallig. We hebben dit merk geselecteerd omdat het uitstekende kwaliteit keukenapparatuur is. Degelijk, maar ook betaalbaar en perfect passend bij Keukenwereld XXL.
Om je kennis te laten maken met onze veelbelovende collectie keukenapparaten, organiseren we ook de Best Cook Kookschool XXL. Een ideale gelegenheid om aan de slag te gaan met een keukenapparaat dat beantwoordt aan al je wensen. Meld je aan via de website of win een Best Cook workshop voor twee personen bij aankoop van een keuken.
Een bezoek aan Keukenwereld XXL is meer dan de moeite waard. Wij zijn regionaal dealer van de schitterende fornuizen van Belling en Stoves. Zowel gemakskoks als echte kookfanaten hebben bij Keukenwereld XXL ruime keus in kleuren, afmetingen en prijzen van deze authentieke Engelse fornuizen.
Met vijftig keukenopstellingen hoort Keukenwereld XXL bij de grotere keukenshowrooms in het land. De aankoop van een nieuwe keuken hier is gewoon leuk met al die keuken inspiratie en actuele woontrends. Keukens met hout en beton, monochrome keukens, sobere keukens en de nieuwste accessoires zoals witte werkbladen, zwarte kranen, kom het bekijken! Keukenwereld XXL is gevestigd op de grootste woonboulevard van Europa die ruim 50.000 m² woonplezier belooft.